22. února 2008

, škrlení.

Mám to! Tvůj tatínek bude slavný! Právě jsem rozlouskl tajemství kolem trojjediné Škrlové! Každý zná fenomenální Beach Boys, že? A jejich možná nejslavnější píseň se jmenuje jak? Kokomo. No dobře, a další? Good Vibrations. Hm, a další? Surfin' USA. Končím, takhle bychom se nikam nedostali, odpovím si sám: jedna z nejslavnějších písní Beach Boys se jmenuje Barbara Ann! Aha?! Takže to bychom měli první dvě jména z krku, teď ještě třetí. Zakládající člen kapely Al Jardine má syna jménem Adam, který (a) s ním zpívá ve skupině Beach Boys Family & Friends, (b) vypadá trochu jako Škrlová. Fanfáry! Ve světle mých odhalení je tajuplný příběh Barbory Škrlové pouhou dezinterpretací snahy oddaných hudebních fanoušků vzdát osobitým způsobem hold svým popovým ikonám. Můžeme je za to odsuzovat? Můžeme jim vytýkat, že ty dva malé boys otužovali a zvykali na nahotu, aby se pak na amerických beaches cítili jako doma v Kuřimi? Ale no tak, kdo nikdy netýral malé dítě, ať hodí kamenem. Tvůj IT

PS: A pak že nemám pravdu. It is all about pop!

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

super celej blog. zejtra si jedu do porodnice taky vyzvednout jednoho novorozence a jeho mamku. takže jsem se i poučil. mám si vzít peníze na poplatky. díky. jinak náš novorozenec nemá takovej blog, za to se menuje jako vaše auto. rupert. teda druhým jménem. první je samuel. tak se jmenoval einsteinův pradědeček. vlastně ani nevím co si od toho slibujeme.

tracnik řekl(a)...

Jen rychle odpovím: poplatky se dají platit až dodatečně. Patrně taky dostanete číslo účtu a lze to do jisté doby uhradit (například) převodem. Synovi přeji po jmenovci podobně podařeného pravnoučka a spolehlivý a věrný automobil.